Pravna misao - Federalno ministarstvo pravde

Časopis "Pravna misao" izdaje Federalno ministarstvo pravde i on u kontinuitetu izlazi od 1969. godine, nudeći kako znanstvenicima tako i praktičarima prava, mogućnost da čitaju i saznaju informacije o razvoju pravne teorije i prakse, ali i sami napišu tekstove koji jednom objavljeni, imaju težinu kakvu može imati samo javno i otvoreno iznijeto stajalište, argumentirano i promišljeno. Kroz sve te godine, od kojih mnoge nisu bile niti lake niti naklonjene izdavaštvu, časopis je zadržao svoju prepoznatljivu kvalitetu koja ga je svrstala u red najcjenjenijih i najkvalitetnijih pravnih časopisa u Bosni i Hercegovini.

Kao takav, časopis je uvijek bio otvoren za sve kvalitetne radove i autore, čijom je zaslugom i doprinosom zadržao ne samo kontinuitet u izlaženju, već i razinu kvalitete primjerenu jednom ovakvom časopisu, potičući argumentiranu raspravu o svim pitanjima povezanim sa pravnom teorijom i praksom. Izlazeći dugi niz godina, časopis je stvorio prepoznatljiv izgled, sadržaj i unutarnju strukturu, koji svojom kvalitetom i grafičkim dizajnom slijede i usvajaju najviše svjetske standarde u izdavaštvu.

Pozivamo vas da nam se pridružite.

Bilo da postanete pretplatnici časopisa "Pravna misao" i osjetite zadovoljstvo što možete čitati naš časopis, nemajući sumnje niti jednog trenutka kako je to bila ispravna odluka.

Ili da nam dostavite svoje radove, kako bismo mogli odabrati uistinu one koji su svojom kvalitetom i sadržajem upravo oni koji će na najbolji mogući način doprinijeti razvoju pravne misli u Bosni i Hercegovini, a čitateljima osim znanja ponuditi i subjektivno zadovoljstvo čitanja.

Ili možda da samo radoznalo pregledate članke koje objavljujemo?!

U svakom slučaju, iskreno vam se zahvaljujemo.