Federalni ministar pravde Vedran Škobić održao sastanak sa šeficom Odjela za europske integracije, politiku, medije i informiranje Delegacije Europske unije u BiH - Federalno ministarstvo pravde

Federalni ministar pravde Vedran Škobić održao sastanak sa šeficom Odjela za europske integracije, politiku, medije i informiranje Delegacije Europske unije u BiH

16.05.2023 14:48 by Urednik

 

Federalni ministar pravde Vedran Škobić održao je danas u Sarajevu radni sastanak s Aureliom Valtat, šeficom Odjela za europske integracije, politiku, medije i informiranje Delegacije Europske unije u Bosni i Hercegovini, te suradnicima.

Teme sastanka obuhvatile su prioritete u radu Ministarstva te europski put Bosne i Hercegovine. Također, razmatrane su predstojeće aktivnosti na provedbi Izvješća stručnjaka o pitanju vladavine prava u Bosni i Hercegovini (Priebevo izvješće), kao i provođenje sveobuhvatne reforme javne uprave.

Ministar Škobić tom je prilikom istaknuo važnim daljnje jačanje suradnje s Delegacijom Europske unije u BiH, dok je Valtat iskazala spremnost za pružanje podrške u realizaciji navedenih aktivnosti. Na koncu, Valtat je čestitala Ministru na imenovanju na odgovornu dužnost, dok je ministar Škobić iskazao nadu i spremnost za suradnju na ostvarenju napretka u Federaciji BiH.

Natrag